torsdag den 26. januar 2012

Din rådne bananflue

Jeg har da næsten lige gjort rent i min lejlighed!? Så bananfluer burde da ikke kunne få adgang!

Sidder på dating.dk. Jeg har stadig ingenting hørt. Hvordan kan man føre en plan ud i livet, når hovedpersonen ikke vil være med?

Jeg er ikke sikker på, at man overhovedet kan kalde bananfluen for et dyr. Det virker som om den er til, uden nogen grund ... Hvad er den her for? Den er jo ikke andet end røvirriterende. Måske er dét, bananfluens formål... Lad mig nu være. Hold nu op med det der. Gå nu væk!

Jeg havde sådan en periode i mit liv, hvor jeg blev forfulgt af bananfluer (øøøh jamen det havde jeg altså). Ligegyldigt hvor jeg befandt mig, var der en bananflue. Jeg prøvede at overbevise mig selv om, at det måtte være fordi det var mit lykkedyr. Gik ikke. Jeg går stadig lidt i panik, når en bananflue sniger sig ind på mig. Lidt ligesom myg...om natten.

Måske skal Natalie være lidt mere åben og handlekraftig? Måske skal hun ligge ud med et kompliment. Men skal hun så komplimentere hans udseende, eller noget af det han skriver...? Vil P have sex eller hjerne? Hvor lang tid har han egentlig være på dating.dk???

Hvorfor hedder den egentlig en bananflue? Jeg har sku’ ingen bananer (ikke så vidt jeg ved...tjekker lige.) Nope! Det er godt nok ikke særlig diskret det dyr. Kæft de lider af kontaktbesvær! Gid jeg havde det gå på mod!...Ej, nu er det altså ligefør du overskrider mine grænser du! Gå nu væk!!!

Måske skal Natalie bare bombardere ham med mails??! Måske svarer han ikke, fordi han har fået en kæreste!?!?! Måske sidder han fast i sit eget røvhul?!?! Gid det var så vel.

Jeg var engang hjemme hos en kok, der led af oprydningsfobi. Hans lejlighed var én stor, sort sky af bananfluer. I stedet for at inhalere luft, inhalerede man bananfluer.... Kendte ham ikke længe nok til, at spørge om bananfluer var noget han dyrkede, for at få nok til en 2 personers ret. FAARVEL!

Hvad nu hvis der er sket ham noget??? Så vil jeg jo ikke få det af vide ville jeg? ..........................................................Og hva’ så?

Hvorfor går den ikke i vinterhi, ligesom isbjørnen? Eller gør som myggen på denne tid af året. Dør!?...Så igen. Det er bedre at have en bananflue i nærheden 24 timer i døgnet, hele året rundt, frem for myg og isbjørne.

Gad vide om P syntes jeg var irriterende...eller sådan klisteragtigt? Måske er det min lejlighed som er rådden.... Måske er det mig... Måske er jeg rådden invendig! Jeg giver op. Skal jeg bare affinde mig med det? Acceptere det??

Så svar dog!!!

3 kommentarer:

  1. Tag det med rooooooo ... Han har garanteret slet ikke været i nærheden af sin computer de sidste dage. En mand/fyr går ikke glip af en mulighed, det tør jeg love dig.

    Jeg troede i øvrigt, at bananfluer var det samme som frugtfluer - de der pisse irriterende små prikker med vinger, der hver især skabes ved deres helt individuelle big(mikroskopisk)bang, så snart jeg har købt frugt og krydderurter ind ..

    SvarSlet
  2. Hej...Slog det op bagefter og du har ret. De har ikke noget som helst med bananer at gøre....med mindre de er for gamle:) Tak for kommentar. Det betyder at du følger med;) Det kan jeg godt lide, hvem end du nu er....:)

    SvarSlet